Postavljeno osvetljenje na osam putnih prelaza na najfrekventnijim deonicama na Koridoru 10 i barskoj pruzi

„Infrastruktura železnice Srbije“ u protekla dva meseca postavila je osvetljenje na osam putnih prelaza obezbeđenih savremenom automatskom opremom, na najfrekventnijim deonicama na međunarodnom železničkom Koridoru 10 između Beograda i Šida i na barskoj pruzi između Resnika i Valjeva.

Na taj način „Infrastruktura železnice Srbije“ sprovela je dodatne mere za obezbeđenje bezbednog odvijanja železničkog i drumskog saobraćaja na najfrekventnijim putnim prelazima na Koridoru 10 i barskoj pruzi.

Čitajte dalje

Od srede, 25. jula, zbog modernizacije pruge Beograd Centar – Zemun, u okviru izgradnje pruge za velike brzine Beograd – Budimpešta, promene u organizaciji putničkog železničkog saobraćaja

Zbog radova na rekonstrukciji i modernizaciji deonice Beograd Centar – Zemun, u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte, „Infrastruktura železnice Srbije“ je od srede, 25. jula 2018. godine, promenila organizaciju saobraćaja vozova iz sistema beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na pojedinim relacijama u međunarodnom i unutrašnjem putničkom saobraćaju.

Čitajte dalje