„Infrastruktura železnice Srbije“ zaposlila danas 105 radnika, a za dve godine 335, zahvaljujući modernizaciji železnice

„Infrastruktura železnice Srbije“ potpisala je danas, 27. decembra, Ugovore o radu sa 105 stručno osposobljenih i mladih osoba, koje će u izvršnim službama ove kompanije početi da rade već od ponedeljka 30. decembra.
Zapošljavanjem mladih i stručno osposobljenih radnika, „Infrastruktura železnice Srbije“, uz svesrdnu pomoć Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, omogućava da mladi i školovani ljudi ostanu u zemlji i istovremeno u svom radu stiču i primenjuju najsavremenija iskustva.

Čitajte dalje

Infrastruktura železnice Srbije u 2019. i 2018. godini

„Infrastruktura železnice Srbije“ objavila je katalog svojih projekata, pod nazivom  „Infrastruktura železnice Srbije“ u 2019. i 2018. godini“. Infrastruktura železnice Srbije u protekle dve godine bila je najveće gradilište u našoj zemlji.

Zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na srpskim prugama pokrenut je sveobuhvatan projekat modernizacije železnice, kakav se ne pamti decenijama unazad. Vrednost investicija u železnicu iznosi danas oko pet milijardi evra.

Katalog projekata „Infrastruktura železnice Srbije u 2019. i 2018. godini“ možete pogledati klikom na sliku ispod

Čitajte dalje