Експедитивност на делу

У ноћи између 10. и 11.августа, уочи посете највишег пословодства „Инфраструктуре железнице Србије“ а.д. ужичком чвору, услед временских непогода и обилних падавина, дошло је до оштећења на делу крова зграде Инфраструктуре у Пожеги у којој су смештени запослени у Сектору за ТКП.

Експедитивност на делу

Сама зграда реновирана је 2006. године, при чему је кров покривен ондулином што се показало као лоше решење, тако да је већ 2014. године кров морао бити замењен. У недостатку новчаних средстава, замењена је половина укупне површине крова. Овога пута, оштећења су настала на другом делу крова, који није замењен, тако да када га је град пробио, поплављени су плафони, зидови и под у ходнику и половина канцеларијских просторија.

Стицајем околности, радни састанак пословодства и запослених у чвору Ужице, започео је непланираном темом, немилим догађајем од претходне ноћи. Пословодство је и овога пута показало експедитивност у решавању горућих проблема, те су у врло кратком року обезбеђена средства за санацију крова, како не би дошло до даљег пропадања унутрашњости зграде. Већ почетком септембра, 244 квадратна метра оштећеног крова је замењено. Иницијативом директора Сектора за ТКП, Владимира Булатовића и добровољним ангажовањем запослених, сами ће решити насталу штету у канцеларијским просторијама.

Posted in Занимљивости and tagged .