Железничка станица „Вуков споменик“ поново отворена за путнике

Железничка станица “Вуков споменик” данас, у уторак, 5. јула, у 13.00 сати, поново је отворена за пријем и отпрему путника, након што је из техничких разлога била затворена јутрос у 6.00 сати.

„Вуков споменик“ био је данас седам сати затворен за путнике из техничких разлога, јер је било неопходно отклонити квар на покретним степеницама, односно ескалатору у овом објекту, који повезује пероне са станичном галеријом. 

Стручне службе “Инфраструктуре железнице Србије” у станици “Вуков споменик” изузетно брзо и ефикасно су завршиле свој посао, поправиле покретне степенице и пустиле поправљени ескалатор поново у функцију, наког чега је станица поново отворена за путнике.

Одлука о затварању станице Вуков споменик за путнике због квара на покретним степеницама донета је превентивно, са циљем очувања безбедности путника и корисника овог објекта.

У наведеном периоду железнички саобраћај београдске градске железнице БГ Воз, као и на релацији између Београда и Вршца редовно се и несметано одвијао, али се возови нису заустављали у „Вуковом споменику“.

“Инфраструктура железнице Србије” и овај пут извињава се путницима и корисницима услуга због данашњег изненадног и непланираног затварања станице “Вуков споменик”.

Posted in Вести.