Железничка станица “Вуков споменик” из техничких разлога јутрос затворена за путнике

Железничка станица “Вуков споменик” данас, у уторак, 5. јула, у 6.08 сати, из техничких разлога затворена је за пријем и отпрему путника.

Станица “Вуков споменик” ће током данашњег дана до даљег бити затворена за путнике због обавезних радова и активности на одржавању покретних степеница, ескалатора у овом објекту, који повезују пероне са станичном галеријом. 

Стручне службе “Инфраструктуре железнице Србије” су у станици “Вуков споменик” и обављају свој посао, а након што заврше своје активности станица ће поново бити отворена за путнике, о чему ћемо обавестити јавност.

Одлука о затварању станице Вуков споменик за путнике била је неопходна, а донета је превентивно, са циљем очувања безбедности путника и корисника овог објекта.

Путнички возови београдске градске железнице БГ Воз, као и на релацији између Београда и Вршца редовно саобраћају кроз “Вуков споменик”, али се не заустављају у станици. Железничко особље у станицама и возопратно особље у возовима дуж ових релација обавештени су о наведеном и информишу путнике да је “Вуков споменик” данас затворен.

“Инфраструктура железнице Србије” извињава се путницима и корисницима услуга због данашњег затварања станице “Вуков споменик”. 

Posted in Вести.