Генерални директор честитао железничарима Дан државности и захвалио им на труду и доприносу успеху приоритетних пројеката

Уверен сам да и нас овако значајни историјски догађаји могу мотивисати да тежимо ка сталном унапређењу железнице, будући да је она симбол напретка сваке земље. На путу ка том циљу већ смо остварили значајне успехе на плану инфраструктурних пројеката који мењају Србију на боље. Засигурно је да се налазимо на прекретници времена, стварајући нову историју у техничком и друштвеном смислу. Томе у прилог говори и чињеница да смо недавно испунили давнашњи сан о саобраћању возова великих брзина, уз историјски подвиг достизања брзине од 201,5km/h, – стоји у телеграму који је Небојша Шурлан упутио железничарима.

-У сусрет предстојећем празнику, желим да искажем своју захвалност свакоме од вас на уложеном труду и доприносу успеху приоритетних железничких пројеката. Срећан празник! – речи су захвалности које је генерални директор упутио железничарима честитајући свима Дан државности.

Posted in Вести.