Успешно представљање на Саобраћајном факултету

“Инфраструктура железнице Србије” се четврти пут за редом успешно представила на Сајму пракси и запошљавања ТТBD 2019 (Transport and Traffic Business Days) под слоганом “Твоји Дани, Твоја будућност!”, који је 20. марта одржан на Саобраћајном факултету.

Сајам који је организовао Савез студената Саобраћајног факултета представља традиционално окупљање студената Саобраћајног и других сродних факултета из области саобраћаја, транспорта и информационо – комуникационих технологија и реномираних компанија, које су водеће у овим областима.

На свечаном отварању, након говора декана Саобраћајног факултета Небојше Бојовића и организатора, представљене су компаније, учеснице Сајма, међу којима, веома репрезентативно и “Инфраструктура железнице Србије”, кроз актуелни развој и модернизацију јавне железничке инфраструктуре.

Инфраструктура железнице Србије“ на свом штанду презентирала је до сада реализоване и планиране пројекте реконструкције и модернизације железничке инфраструктуре у Србији. Поред информативно-промотивног материјала, на штанду су студенти Саобраћајног и других факултета , остали излагачи и посетиоци могли да добију бројне информације о самој компанији, у складу са својим интересовањима.

Велики број студената који је посетио штанд нашег Друштва, у холу Саобраћајног факултета, имао је прилику да се упознају са пословним делатностима компаније, кадровским и инфраструктурним капацитетима и реализованим, текућим и будућим пројектима везаним за одржавање, рехабилитацију и изградњу нових железничких инфраструктурних постројења.

Велико интересовање учесника ове манифестације за „Инфраструктутуру железнице Србије“ потврђује да захваљујући свеобухватној модернизацији железничке инфраструктуре и новим технологијама које се примењују и развијају, овај пословни и саобраћајни систем постаје све траженији и популарнији међу студентима.

И на овај начин настављена је досадашња изузетно успешна сарадња између „Инфраструктуре железнице Србије“ и Саобраћајног факултета у Београду.

 

 

Posted in Вести.