Продаја возних карата у станицама Врање и Врањска Бања поново након три године

„Инфраструктура железнице Србије“ поново је организовала продају возних карата у железничким станицама Врање и Врањска Бања.

Након пуне три године путници из Врања и Врањске Бање поново имају могућност да возне карте купују у овим железничким станицама, што доприноси квалитету превоза.

Извршно особље „Инфраструктуре железнице Србије“ продају возних карата у железничкој станици Врање организовало је непрекидно 24 сата, а у железничкој станици Врањска Бања од 7.00 до 18.00 сати.

На овај начин „Инфраструктура железнице Србије“ додатно је унапредила ниво железничке услуге у Пчињском округу.

„Инфраструктура железнице Србије“ ових дана завршила је радове на уређењу железничке станице Врањска Бања вредне око девет милиона динара, а ускоро се очекује и завршетак радова на уређењу и реконструкцији железничке станице Врање, у шта је уложено око 18 милиона динара.

Поред тога, почетком октобра пуштен је у рад и нови, аутоматизовани путни прелаз „Рајинце“ код Бујановца, а до краја месеца биће завршена и реконструкција четири и по километра пруге Џеп – Предејане, на међународном Коридору 10, између Ниша и Прешева.

Posted in Вести.