Расписан конкурс за пријем десет грађевинских инжењера за рад на неодређено време

„Инфраструктура железнице Србије“ расписала је данас 9. августа конкурс за пријем десет дипломираних грађевинских инжењера, који се примају на неодрђено време, са местом рада у Београду. Рок за подношење пријава на конкурс је 30. 8. 2018., а разговор са кандидатима који буду испунили све конкурсне услове обававиће се 4. 9. 2018. у просторијама „Инфраструктуре железнице Србије“ у Немањиној 6.

Од кандидата се очекује да поред општих услова прописаних законом поседују одговарајућу високошколску диплому, знање енглеског језика, поседују знање посебних компјутерских програма, одговарајуће стручне лиценце, а све појединости о условима конкурса, документацији за потребној за пријављивање, као и роковима могу се пронаћи на интернет страници www.infrazs.rs. Конкурс је објављен данас и у дневном листу „Политика“.

За само протеклих неколико месеци „Инфраструктура железнице Србије“ запослила је скоро 80 стручних и школованих младих људи на неодређено време. Недавно је посао добило на конкурсу 25 отправника возова који ће бити ангажовани на прузи Пожаревац- Мајданпек, пре три месеца запослење је после конкурса и тестирања кандидата добило и 43 радника који су ангажовани у извршним службама у железничким чворовима Ужице, Суботица и Рума. Почетком године у стални радни однос примљено је десет инжењера који ће бити ангажовани на пројекту пруге Београд- Будимпешта, највећем инфраструктурном пројекту у овом делу Европе. яндекс

Овим досадашњим запослењима и данашњим конкурсом за десет инжењера „Инфраструктура железница Србије“, уз свесрдну подршку Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, жели да омогући да млади и школовани људи остану у земљи где су се и школовали и да истовремено у свом раду стичу и примењују најсавременија светска искуства, што је и најбољи показатељ успешности инвестиција и развојне визије Владе Републике Србије. Треба подсетити и да су инфраструктурни железнички пројекти у Србији вредни око четири и по милијарди евра, и допринеће да посао на железници буде један од перспективнијих позива за младе и стручне људе.

Posted in Вести.