Успешна презентација на Саобраћајном факултету

“Инфраструктура железнице Србије” успешно се представила на Сајму послова и пракси под називом “Transport and Traffic Business Days 2018”, који је одржан на Саобраћајном факултету у Београду 21. и 22. марта.

На манифестацији коју је организовао Савез студената Саобраћајног факултета, наша компанија студентима и професорима техничких факултета презентирала је своје пословне активности, технолошке и кадровске потенцијале, као и најзначајније развојне пројекте модернизације железничке инфраструктуре у Србији.

На свечаном отварању, у присуству руководства Саобраћајног факултета и Савеза студената Саобраћајног факултета, компанија учесника и заинтересованих студената,  представник ‘’Инфраструктуре железнице Србије’’ изложио је пословну делатност друштва, кадровске и инфраструктурне капацитете,  као и даљу визију компаније кроз развој и модернизацију јавне железничке инфраструктуре.

 

Велики број заинтересованих студената, који је посетио штанд “Инфраструктуре железнице Србије” у оквиру ове дводневне манифестације, имао је прилику да се упознају са делатностима компаније, њеном организационом структуром, техничким и кадровским капацитетима друштва и реализованим, текућим и будућим пројектима везаним за одржавање, рехабилитацију и изградњу нових објеката, пруга и других инфраструктурних железничких постројења.

 

 

Студенте је највише занимао будући развој и стратегија пословања ове компаније у железничком систему Србије, сарадња техничких факултета са “Инфраструктуром железнице Србије”,  као и могућности реализације стручне праксе. Покренута је иницијатива да би, осим праксе предвиђене Споразумом о пословно – техничкој сарадњи са техничким факултетима у Србији, она могла да се обавља и по посебном програм, који би одговарао појединачним потребама студената, с обзиром на усмерење и стручне радове.

Током презентације на штанду компаније посетиоцима је представљен једносатни промотивни видео материал, а запажено учешће “Инфраструктуре железнице Србије” пратили су и медији.

На свечаном затварању Сајма послова и пракси на Саобраћајном факултету, “Инфраструктури железнице Србије” уручена је и захвалница за учешће на овој манифестацији.

Posted in Вести.