Након  срећом  избегнуте трагедије у Тошином бунару  „Инфраструктура железнице Србије“  поново упозорава  и апелује:    Не прелазите преко колосека брзе пруге Београд – Нови Сад за  200 км/сат, како не бисте настрадали и угрозили воз и путнике

 „Инфраструктура железнице Србије“ поново упозорава грађане и апелује да не прелазе преко колосека на брзој прузи Београд – Нови Сад на местима где то није дозвољено, како не би угрозили своје животе и безбедност целокупног железничког саобраћаја на овом правцу где возови саобраћају брзином од 200 километара на сат.

            У железничком стајалишту Тошин бунар, у Београду, у петак је сачуван живот једне жене, само захваљујући присебности и брзој реакцији присутних особа. Наиме, једна женска особа кренула је да прелази преко колосека у Тошином бунару са торбом у рукама, али није могла да се попне на перон и други људи помогли су јој да се склони са пруге свега неколико секунди пре него  што је наишао брзи воз „Соко“, који између Београда и Новог Сада саобраћа брзином од 200 километара на сат. Овај случај забележиле су сигурносне камере „Инфрасатруктуре железнице Србије“.

Posted in Вести.