У станици Раковица снимљен спот за руску компанију Авито

Иако се на први поглед чинило да је станица пуна путника који чекају возове, убрзо након првих снимљених кадрова било је јасно да је реч о споту који се ради у Београду за потребе руске компаније.

– У сарадњи са „Инфраструктуром железнице Србије“ и „Србија Возом“  окупили смо се у железничкој станици Раковица,  како бисмо заједно снимили рекламни оглас за познату руску компанију Авито. Снимање је заказано на пет београдских локација, а као једна од важнијих сцена је ова на железници, где главна глумица испраћа глумца, што је уједно и крај рекламе –  рекао је Миљан Гогић, главни организатор снимања, које је за потребе руске компаније у Србији реализовала београдска продукцијска кућа.

Гогић је похвалио сарадњу са нашим железничким компанијама и истакао да је снимање у железничкој станици Раковица успешно реализовано. Двочасовно снимање у Раковици одвијало се успешно, без икаквих сметњи и није било ремећења редовног функционисања железничке станице. Поред железничке станице, у снимању се користио и путнички воз у покрету, чији је машиновођа следио налоге филмске продукције.

Posted in Вести.