Реконструисана станица Бујановац

Почетком марта 2020. године у току су завршни радови на реконструкцији и уређењу железничке станице Бујановац, па ће овај објекат бити много функционалнији, уређенији и лепши него до сада.

Завршена је станична фасада, реконструисан кров, замењена столарија, делимично унутрашње уређење, уређени тротоари, плато испред чекаонице је избетониран, а ентеријер је комплетно сређен. Половином марта биће обављен технички пријем објекта и примопредаја изведених радова, након чега ће реконструкција железничке станице у Бујановцу и формално бити завршена.

                              
Радови на реконструкцији железничке станице у Бујановцу трајали су око четири месеца, а “Инфраструктура железнице Србије” у уређење овог објекат уложила је око четири милиона динара.
Железничка станица Бујановац је једна од значајнијих на међународној прузи Ниш-Прешево, која даље наставља ка Табановцима и Северној Македонији.
Уређење железничке станице у Бујановцу је од великог значаја за јужни део Србије, како би сви путници и корисници железнице у Пчињском округу имали што бољу и ефикаснију услугу.

                                   

Posted in Вести.