Поново возови између Београд Центра и Вршца, БГ воз из Ресника до Панчевачког моста

Од 12. октобра по четири путничка воза између Београд Центра и Вршца поново редовно саобраћају, након што су због радова на редовном текућем одржавању пруге преко Панчевачког моста који су почели 10. октобра у претходна два дана саобраћали скраћено на релацији Крњача – Вршац – Крњача.

Реч је о возовима који полазе из Београд Центра за Вршац у 07:24, 11:53, 15:02 и 20:25 часова, као и из Вршца за Београд Центар у 05:00, 07:54, 09:35 и 18:13 часова.

Уместо између Вршца и Београд Центра, „скраћено“ на релацији Вршац – Крњача саобраћаће и даље воз који из Вршца полази у 14.21 сати за Крњачу и из Крњаче у 16.38 сати за Вршац.

Путнички возови из система београдске градске железнице БГ Воз, уместо између Ресника и Овче, због радова на Панчевачком мосту од 10.октобра и даље саобраћају „скраћено“ између железничких станица Ресник и Панчевачки мост.

“Инфраструктура железнице Србије“ у оквиру планираних активности на редовном текућем одржавању 10.октобра почела је радове на левом колосеку пруге преко Панчевачког моста. Због ових радова промењена је организација саобраћаја путничких возова на овој деоници. Радови на Панчевачком мосту трајаће до 15. децембра.

Posted in Вести.