Генерални директор, на позив РЖД, посетио штанд Руских државних железница на Сајму технике

На позив г-дина Мансурбека Султанова и РЖД, в.д. генаралног директора Душан Гарибовић у пратњи шефа кабинета Мирјане Гавранчић посетио је штанд Руских државних железница на 60. Међународном сајму технике и техничких достигнућа у Београду. РЖД је на штанду, поред осталог, на централном месту представио инфраструктурне пројекте на мрежи железничких пруга у Србији.

Teh0

Генерални директор је, заједно са представницима РЖД, имао прилику да се, путем виртуелне презентације, упозна са историјатом и савременим решењима и достигнућима Руских државних железница.

У разговору са руским партнерима размотрила се могућност да се у наредном периоду приступи изради визуелне презентације изведених и завршених радова на текућим пројектима реконструкције и модернизације железничке инфраструктуре у Србији које изводи РЖД а који се финансирају из државног кредита Руске Федерације. Закључено је да би било јако добро да та презентација подразумева визуелну аналогију стања железничке инфраструктуре пре и после изведених радова.

Генерални директор, на позив РЖД, посетио штанд Руских државних железница на Сајму технике

Иначе, овај Сајам, који траје од 16. до 20. маја 2016. године, је најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, који има изузетан утицај на будући развој индустрије у земљи и региону.

Posted in Вести and tagged .