Свечано затварање “6th Transport and Traffic Business Days”, 22. март 2016. године

У присуству потпредседнице Владе Републике Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја, и инфраструктуре проф. др Зоране Михајловић и државног секретара Миодрага Поледице, 22. марта 2016. године, свечано је обележен завршетак шестог по реду “Transport and Traffic Business Days” на Саобраћајном факултету.

Свечаности је присуствовао в.д. генералног директора “Инфраструктуре железнице Србије” ад мр Горан Максић, као и извршни директори Душан Гарибовић и Милан Шеган са сарадницима.

Свечано затварање "6th Transport and Traffic Business Days", 22. март 2016. године

Том приликом потписан је Протокол о сарадњи између Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Саобраћајног факултета. Протокол о сарадњи су потписали потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић и декан Саобраћајног факултета проф. др Небојша Бојовић.

Министарка је током обраћања присутнима указала да је “у претходних шест и по деценија на овом факултету дипломирало око 6 хиљада саобраћајних инжењера, што је велики капитал за Србију“ и да они који су на завршним годинама студија имају могућност да буду део процеса у јавним предузећима и државној управи у ресору за који се образују.

Свечано затварање "6th Transport and Traffic Business Days", 22. март 2016. године

Наши стручњаци су у преподневним сатима одржали интерактивну радионицу Студија случаја, где су постављали задатке, а студенти на конструктиван начин давали предлоге решења.

Прочитајте и званично саопштење.


Погледајте и галерију фотографија:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Posted in Вести and tagged .