Пословодство у обиласку градилишта, Мала Крсна-Велика Плана, 25. март 2016. године

Генерални директор мр Горан Максић са најближим сарадницима и  представницима извођача радова “РЖД Интернешнл” обишaо је 25. марта 2016. године градилиште на деоници Мала Крсна – Велика Плана.

Krsna1-2832016

Обиласку су присуствовали и извршни директор за развој, инвестиције и заједничке послове Душан Гарибовић, помоћник генералног директора за одржавање железничке инфраструктуре Радован Миловановић, помоћник генералног директора за развој и модернизацију железничке инфраструктуре мр Анита Димоски, директор пројекта Жељко Ђорђевић, председник комисије за технички пријем изведених радова Ирена Савић, као и први заменик генералног директора „РЖД Интернешнл“ Мансурбек Султанов и Златибор Курцић, директор пројекта извођача радова.

Krsna5-2832016

Радови на ревитализацији пруге Мала Крсна-Велика Плана изводе се по убрзаној динамици и приводе се крају. Циљ заједничког обиласка градилишта инвеститора и извођача  био је да се са оперативцима на терену изнађу могућности за додатно убрзање радова на појединим позицијама у циљу поновног успостављања саобраћаја.


Погледајте галерију:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Posted in Вести and tagged .