Veliko prolećno čišćenje železničke infrastrukture

U subotu, 01. aprila, u periodu od 09.00 do 14.00 časova, „Infrastruktura železnice Srbije“ a.d. organizuje veliku akciju prolećnog čišćenja i uređenja železničkog prostora i imovine na teritoriji cele Srbije. Razrađenim, detaljnim planom predviđeno je čišćenje svih staničnih zgrada, perona, koloseka, vestibila, pothodnika kao i uklanjanje rastinja i korova na staničnom području.

Veliko prolećno čišćenje železničke infrastrukture

U akciji će dobrovoljno učestvovati 3265 zaposlenih. Posebna pažnja usmerena je na bezbednost naših zaposlenih, kako u zoni koloseka, tako i rada na elektrificiranim prugama. U saradnji sa nadležnim opštinskim komunalnim preduzećima, otpad će biti selektovan prema vrsti i otpremljen na mesta predviđena za njegovo deponovanje. Obrazovan je centralni štab, koji će sve vreme trajanja akcije, dobijati izveštaje i fotografije sa terena.
Generalni direktor „Infrastrukture železnice Srbije“ a.d., Dušan Garibović, će i sam aktivno učestvovati, obilazeći sprovođenje akcije u Beogradu, Čačku, Požegi i Užicu.
Ova akcija uređenja železničke infrastrukture, kao i veliki broj dobrovoljno prijavljenih zaposlenih, primer je pravog domaćinskog pristupa i odnosa prema svojoj kompaniji.

„Infrastruktura železnice Srbije“ a.d.

Objavljeno u Vesti i označeno .