Ekspeditivnost na delu

U noći između 10. i 11.avgusta, uoči posete najvišeg poslovodstva „Infrastrukture železnice Srbije“ a.d. užičkom čvoru, usled vremenskih nepogoda i obilnih padavina, došlo je do oštećenja na delu krova zgrade Infrastrukture u Požegi u kojoj su smešteni zaposleni u Sektoru za TKP.

Ekspeditivnost na delu

Sama zgrada renovirana je 2006. godine, pri čemu je krov pokriven ondulinom što se pokazalo kao loše rešenje, tako da je već 2014. godine krov morao biti zamenjen. U nedostatku novčanih sredstava, zamenjena je polovina ukupne površine krova. Ovoga puta, oštećenja su nastala na drugom delu krova, koji nije zamenjen, tako da kada ga je grad probio, poplavljeni su plafoni, zidovi i pod u hodniku i polovina kancelarijskih prostorija.

Sticajem okolnosti, radni sastanak poslovodstva i zaposlenih u čvoru Užice, započeo je neplaniranom temom, nemilim događajem od prethodne noći. Poslovodstvo je i ovoga puta pokazalo ekspeditivnost u rešavanju gorućih problema, te su u vrlo kratkom roku obezbeđena sredstva za sanaciju krova, kako ne bi došlo do daljeg propadanja unutrašnjosti zgrade. Već početkom septembra, 244 kvadratna metra oštećenog krova je zamenjeno. Inicijativom direktora Sektora za TKP, Vladimira Bulatovića i dobrovoljnim angažovanjem zaposlenih, sami će rešiti nastalu štetu u kancelarijskim prostorijama.

Posted in Zanimljivosti and tagged .