У прекиду железнички саобраћај на барскoj прузи, због исклизнућа теретног вагона између Прибоја и Бистрице на Лиму


Приликом овог исклизнућа теретног вагона није било повређених особа, али је оштећена железничка инфраструктура на овом делу барске пруге.


Стручне службе „Инфраструктуре железнице Србије“ су на терену и утврдиће степен оштећења железничке инфраструктуре, као и време потребно за отклањање последица овог исклизнућа.
„Инфраструктура железнице Србије“ ангажоваће се да у што је могуће краћем року отклони последице ванредног догађаја и поправи пругу, како би железнички саобраћај на барској прузи што пре поново био успостављен.


У току је припрема организације путничког железничког саобраћаја на барској прузи у условима обуставе превоза због исклизнућа теретног вагона на овој деоници, о којој ће јавност бити обавештена.


Железничка комисија утврдиће узроке овог исклизнућа.


Извињавамо се путницима и корисницима услуга због промена у организацији саобраћаја возова на барској прузи.

Организација саобраћаја путничких возова 1. августа на барској прузи

У условима прекида саобраћаја на деоници барске пруге, за путнике воза који је из Београд Центра кренуо данас у 12.40 сати за Пријепоље Теретну, биће организован аутобуски превоз на релацији Ужице – Пријепоље Теретна.

За путнике воза који је пошао данас у 11.50 сати из Пријепоље Теретне за Београд Центар, биће организован аутобуски превоз на релацији Пријепоље Теретна – Ужице.

За путнике дневног међународног воза који је из Земуна кренуо данас у 8.44 сати за Бар, као и за путнике воза који је из Бара кренуо за Земун данас у 9.00 сати, биће организован аутобуски превоз на релацији Прибој – Пријепоље Теретна – Прибој.

Posted in Вести.