Генерални директор позвао запослене који то још нису учинили да се вакцинишу

            У протеклих годину и по дана свакодневно смо били сведоци жртава и свих страхота које је ова пандемија донела у Србији, као и у целом свету.  Већ се појавио и нови сој овог вируса, чије јачање се најављује за јесен.

            Међу онима који су изгубили битку против короне било је и наших колега, радника „Инфраструктуре железнице Србије“.

            Генерални директор обраћа се даље запосленима у „Инфраструктури железнице Србије“ следећим речима:

„Србија је по постигнутим резултатима у борби против Ковида 19 међу најбољим земљама у свету, што је и у међународној заједници више пута истакнуто и потврђено. Поред осталог, Србија је очувала здравствени систем у најтежим условима, изградила нове болнице и предузела низ мера да се држава и грађани успешно изборе са вирусом који је напао читав свет.

            Својим професионалним, одговорним и пожртвованим радом и реализацијом свих започетих пројеката железничари и наша компанија дали су томе свој значајан допринос.

            Србија је у најтежим условима обезбедила довољан број вакцина различитих произвођача против Ковида 19, што нису постигле ни много развијеније земље света.

            По броју вакцина, у самом смо светском врху.

            Међутим, број вакцинисаних још није довољан како бисмо у Србији остварили колективни имунитет и успешно победили корону, а наши свакодневни животи у потпуности се вратили у нормалне токове.

            Зато и овим путем позивам све запослене и апелујем да се што пре вакцинишете. На тај начин показујете одговорност према себи, својим ближњима и колегама, чувате животе и штитите здравље свих, –  истиче генерални директор Небојша Шурлан, и поручује запосленима:

            „Имамо услове, имамо могућности и шансу као ретко ко у свету да заштитимо своје здравље и будемо сигурни. Не дозволите да таква прилика буде пропуштена.

            Вакцинација је једини сигуран начин да сачувате себе и друге!“ 

Posted in Вести.