„ШАРГАНСКА ОСМИЦА“ у снежној мокрогорској идили спремна за нове госте

Међутим, иако „Носталгија“  до пролећа одлази на заслужену паузу, Музејско-туристички комплекс „Шарганска осмица“, који послује у оквиру „Инфраструктуре железнице Србије“, и током зиме наставља да ради пуним капацитет, уз примену свих епидемиолошких мера против вируса Ковид 19.

Снег који је средином јануара завејао Мокру Гору и бајковита зимска идила „Шарганске осмице“ свакако ће и у наредном периоду привући нове туристе.

Добри и љубазни домаћини у Мокрој Гори  понудиће гостима боравак у смештајним објектима и угоститељске услуге у ресторанима „Шарганске осмице“, свакодневно спроводећи све мере заштите у борби против короне.

У ситуацији када се велики број туристичких објеката у Србији сусрео са великим потешкоћама, као последицом пандемије вируса Ковид 19, „Шарганска осмица“ успела је да опстане и одржи се.

Зато запослени у „Шаргаској осмици“ са пуно оптимизма и спремно дочекују туристе у Мокрој Гори и током предстојећег зимског периода. Мокра Гора под снегом забележена фото објективом, свакако је најлепша туристичка разгледница и позивница гостима.

Posted in Вести.