Потпредседница Владе Зорана Михајловић са пословодством “Инфраструктуре железнице Србије”: Приоритет ефикасна реализација пројеката

“Инфраструктура железнице Србије“ реализује највеће и највредније пројекте на железници, од изградње прве брзе пруге у овом делу Европе, преко реконструкције деоница на железничком Коридору 10, до обнове регионалних пруга. Веома је важно да компанија послује ефикасно, јер од тога зависи и успешност у реализацији пројеката, како текућих, тако и нових, који ће се реализовати у наредном периоду”, каже Михајловићева.

Она је истакла да је посебно важно да се радови на изградњи брзе пруге Београд-Будимпешта одвијају по плану и да ће први возови на деоницама од Београда до Новог Сада бити у саобраћају на јесен 2021. године. 

Шурлан је известио потпредседницу Владе и њен тим о динамици реализације на свим актуелним пројектима, стању у железничком саобраћају, као и планираним активностима на подизању нивоа безбедности саобраћаја, где су планирана нова улагања у уређење путних прелаза.

Posted in Вести.