Infrastruktura železnice Srbije

Vanredna situacija!

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Vesti

Najnovije aktivnosti Društva

Počela izgradnja tunela „Čortanovci“

Nakon završenih pripremnih radova, koji su obavljani u avgustu mesecu, danas, 18. septembra, otpočelo se sa radovima na izlaznom portalu tunela „Čortanovci“. Pripremni radovi su podrazumevali izgradnju kampa, geodetska obeležavanja i izgradnju puta, koji povezuje ulazni i izlazni portal budućeg tunela

Čitajte dalje

Subotica dobila modernizovan automatski putni prelaz

Od  danas, 30. avgusta, građani Subotice koristiće potpuno rekonstruisan i modernizovan putni prelaz, koji se nalazi na ukrštanju magistralne pruge Subotica – Bogojevo – državna granica – Erdut i gradske ulice Grabovačka (Proleterskih brigada). Uz prisustvo izvršnog direktora za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom, Milana Šegana i brojnih medija, putni prelaz je zvanično pustio u rad direktor javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević.

Čitajte dalje

Železnička imovina ponovo na meti lopova

Zbog oko 450 kilograma bakra, koji će biti prodat u bescenje nakupcima sekundarnih sirovina, „Infrastrukturi železnice Srbije“ a.d. naneta je direktna šteta od preko 20 hiljada evra. Međutim, ovakve štete su daleko veće jer izazivaju dodatne kvarove, koji znatno povećavaju troškove očuvanja bezbednosti železničkog saobraćaja.

Čitajte dalje