Infrastruktura železnice Srbije

Vanredna situacija!

Ništa nije pronađeno

Izgleda da ne možemo da pronađemo ono što ste tražili. Možda će pretraživanje ili jedna od veza ispod pomoći.

Vesti

Najnovije aktivnosti Društva

Automatizovan novi putni prelaz u Odžacima

„Infrastruktura železnice Srbije“ pustila je juče, 5. decembra, u rad novi, automatizovani putni prelaz u Odžacima, na pruzi Novi Sad – Bogojevo, sa ciljem podizanja nivoa bezbednosti na ovom mestu.Reč je o putnom prelazu koji se nalazi između mesta Odžaci i Lalić, a ranije je bio obezbeđen znakovima vertikalne drumske signalizacije.

Čitajte dalje

Rekonstrukcija pruge Kikinda – MSK Kikinda, koja je juče počela, omogućiće uštede za MSK Kikinda od par stotina hiljada evra godišnje

Infrastruktura železnice Srbije“ počela je  juče, 25. novembra 2019., rekonstrukciju pruge Kikinda – MSK Kikinda, u dužini od šest kilometara.

Ova pruga biće prvi put rekonstruisana nakon više decenija.

Rekonstrukcija pruge Kikinda – MSK Kikinda značajno će doprineti povećanju bezbednosti i efikasnosti železničkog saobraćaja, kao i  produktivnosti rada MSK Kikinda. Naime, ovom deonicom za potrebe MSK Kikinda mesečno saobraća oko 550 do 600 teretnih vagona, pa će rekonstruisana pruga omogućiti brži i kvalitetniji transport robe železnicom.

Čitajte dalje

Rekonstrukcija pruge Kikinda – MSK Kikinda počinje u ponedeljak, 25. novembra

„Infrastruktura železnice Srbije“ u ponedeljak, 25. novembra 2019. godine, počeće rekonstrukciju pruge Kikinda – MSK Kikinda, u dužini od šest kilometara.

Ova pruga biće rekonstruisana prvi put nakon više decenija.

„Infrastruktura železnice Srbije“ prugu Kikinda – MSK Kikinda rekonstruisaće samostalno, odnosno sopstvenim sredstvima, opremom i ljudstvom, a u okviru trogodišnjeg programa obnove regionalnih pruga u Srbiji koji je započeo 2018. godine.

Planirano je da radovi na rekonstrukciji šest kilometara ove pruge budu završeni u martu 2020. godine, a ukupna procenjena vrednost posla iznosi 3,36 miliona evra.

Čitajte dalje