Infrastruktura železnice Srbije

Vanredna situacija!

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Vesti

Najnovije aktivnosti Društva

Javni konkurs za prijem u radni odnos

„Infrastruktura železnice Srbije“ raspisala je javni konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vreme dvadeset inženjera građevinarstva i elektrotehnike, i to: 12 diplomiranih inženjera građevinarstva i 8 inženjera elektrotehnike, sa projektantskim ili izvođačkim licencama Inženjerske komore.

Novo zaposleni bi bili angažovani na poslovima upravljanja projektima unapređenja (modernizacije) železničke infrastrukture, sa mestom rada u Beogradu.

Javni konkurs objavljen je 17. novembra 2017. godine u dnevnom listu „Politika“ i na sajtu „Infrastrukture železnice Srbije“, a rok za podnošenje prijava je petnaest dana.

Tekst Javnog konkursa za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, možete pogledati ovde.

„Infrastruktura železnice Srbije“ i RŽD Internešnl potpisali ugovor o rekonstrukciji, modernizaciji i izgradnji pruge Stara Pazova – Novi Sad

 U prisustvu potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović, 15. novembra u Vladi Srbije, „Infrastruktura železnice Srbije“ i „RŽD Internešnl“ potpisali su Aneks 3.2 ruskog kredita, koji se odnosi na radove na otvorenoj pruzi na deonici Stara Pazova – Novi Sad.

Čitajte dalje

“Infrastruktura železnice Srbije“ i RŽD Internešnl potpisuju ugovor o modernizaciji pruge Stara Pazova – Novi Sad

 U prisustvu potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović, 15. novembra u Vladi Srbije, „Infrastruktura železnice Srbije“ i „RŽD Internešnl“ potpisaće Aneks 3.2 ruskog kredita, koji se odnosi na radove na otvorenoj pruzi na deonici Stara Pazova – Novi Sad.

 Ugovor će potpisati dr Miroljub Jevtić, v.d. generalnog direktora „Infrastrukture železnice Srbije“ i Sergej Aleksejevič Pavlov, generalni direktor RŽD Internešnl.

 Ugovorom su obuhvaćeni radovi na otvorenoj pruzi u dužini od 43 kilometra između Stare Pazove i Novog Sada.

Raspisana javna licitacija za prodaju otpadnog materijala

„Infrastruktura železnice Srbije“ oglasila je 10.novembra prodaju otpadnog materijala pridobijenog u toku procesa rada, putem javne licitacije, po partijama, a na osnovu Odluke Skupštine ove kompanije i Rešenja Vlade Republike Srbije o davanju saglasnosti.

Predmet prodaje, podeljen u dvanaest partija, je kolosečni čelični otpad, otpad od čelika i gvožđa, otpad od obojenih metala i dr, koji se nalazi u beogradu, Lapovu, Subotici, Zrenjaninu, Novom Sadu, Rumi, Pančevu, Požarevcu, Kraljevu, Užicu, zaječaru i Nišu.

Javna licitacija usmenim putem biće održana 1. decembra 2017. godine, a zainteresovani treba da podnesu prijave za učešće najkasnije do 30. novembra 2017. godine u 10.00 sati.

Tekst Oglasa za prodaju otpadnog materijala pridobijenog u toku procesa rada, putem javne licitacije, po partijama, možete pogledati ovde.

 

„Infrastruktura železnice Srbije“ samostalno u oktobru remontovala 31 km pruge Kraljevo – Čačak i brzinu vozova sa 70 povećala na 100 kilometara na sat

„Infrastruktura železnice Srbije“ u prethodnih mesec dana sopstvenim kapacitetima remontovala je 31 kilometar pruge između Kraljeva i Čačka.  Zahvaljujući remontu na četiri deonice, maksimalna brzina vozova između Kraljeva i Čačka sa 70 km/sat povećana je na 100 kilometara na sat.

Čitajte dalje