“Инфраструктура железнице Србије” отворила нови сервис за пријаву примедби на брзој прузи Београд – Нови Сад

„Инфраструктура железнице Србије“ отворила је данас нови сервис за грађане за примедбе и пријаву проблема на брзој прузи Београд – Нови Сад, са циљем да се одржи и очува највиши квалитет услуга, уређеност и изглед железничких објеката, стање железничке инфраструктуре и удобност и комфор путовања возовима брзином од 200 км/сат.

Са тим циљем отворена је посебна мејл адреса:

brzapruga.primedbe@srbrail.rs

Грађани путем овог мејла могу да пријаве све проблеме на које су наишли на брзој прузи Београд – Нови Сад, првенствено када је реч о железничкој инфраструктури. То подразумева изглед и стање железничких станица на брзој прузи, као и новоизграђених железничких објеката у станицама и дуж пруге, као што су потходници, надвожњаци, вијадукти, тунели и слични објекти. Такође, можете пријавити и проблеме у вези са заштитном оградом дуж пруге. И најзад, на овај начин можете поднети пријаву и због понашања железничког особља на брзој прузи.

Верујемо да ћемо се сви скупа потрудити да нам брза пруга остане оваква каква је и првог дана: брза, квалитетна, уређена и прелепа. Међутим, добро ће нам доћи и свака информација са терена да је оштећен било који део у железничким станицама или заштитна ограда, искрено верујући да тога неће бити.

Posted in Вести.