У Сарајеву одржан семинар „Сукоб интереса и провера трећих страна“

У организацији NetConsulting“ д.о.о. у Сарајеву је 14. марта,  одржан Семинар на тему: „Сукоб интереса и провера трећих страна“.

 

Предавачи са дугогодишњим искуством у асистирању компанијама и јавним институцијама у достизању организацијске културе засноване на највишим стандардима интегритета и за развој и имплементацију пројеката у области етике и усклађености, обрадили су две тематске целине:

  • фактори ризика у пословању са трећом страном и
  • управљање сукобом интереса с обзиром да узрок великог броја неправилности у организацијама представља и сукоб интереса запосленог са интересима компаније.

 

Компаније из целог региона, из финансијског, инвестиционог, инфраструктурног и сектора осигурања препознали су изузетан значај овог семинара за њихово успешно пословање. Кроз најновије примере из региона и света, професионалци из области етике, усклађености, управљања ризиком и спречавање прања новца и финансија имали су прилику да, на интерактиван начин, прошире и утемеље знања о сукобу интереса и ризицима пословања са трећом страном.

На семинару су, испред „Инфраструктуре железнице Србије“ присуствовали повереник и главни координатор за етику, као и представници компаније „Србија Воз“.

 

Објављено у Међународна сарадња и означено .