Сутра почињу радови на изградњи нове рампе на путном прелазу у Међурову

 “Инфраструктура железнице Србије” у наредних петнаест дана, уколико временске прилике не успоре радове, на путном прелазу у Међурову поставиће рампе. На овом месту биће поред рампи и чувар путног прелаза. Радови на изградњи путног прелаза у Међурову почињу већ сутра у поподневним сатима, а поводом њиховог почетка биће присутни и генерални директор “Инфраструктуре железнице Србије” Мирољуб Јевтић и градоначелник Ниша Дарко Булатовић, – рекао је вечерас гостујући на нишкој телевизији Белами Ненад Станисављевић, пи-ар “Инфраструктуре железнице Србије”.

Он је том приликом истакао да иако железница није крива за трагедију која се догодила, предузима све мере како више ни грешка појединца не би могла да изазове несрећу, јер су људски животи најдрагоценији и немају цену.

– Али, и овом приликом апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и сигнализацију, да буду одговорни према себи и другима, јер без тога ни дежурни железничари, ни рампе или друга сигнализација неће моћи да спрече овакве трагедије, – рекао је Станисављевић, и још једном апеловао на поштовање свих друмских и железничких саобраћајних знакова и правила, како би се сачували људски животи. 

Posted in Вести.