Video galerija

Video materijal Infrastrukture železnice Srbije

Pregledajte na jednopm mestu sve naše video materijale

„Infrastruktura železnice Srbije“ sa zagrebačkom kompanijom “ Altpro“ i beogradskom „Signaling“ 26. januara na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu potpisali su Ugovor o donaciji opreme za osiguranje jednog putnog prelaza, koja će biti postavljena u naselju Klenje.
03:39
„Infrastruktura železnice Srbije“ sa zagrebačkom kompanijom “ Altpro“ i beogradskom „Signaling“ 26. januara na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu potpisali su Ugovor o donaciji opreme za osiguranje jednog putnog prelaza, koja će biti postavljena u naselju Klenje.
03:53
Danas ponosno mogu da kažem da je Srbija svoju železnicu postavila na zdrave osnove – poručila je potpredsednica srpske Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof.dr Zorana Mihajlović, na konferenciji o međunarodnoj železničkoj regulativi „EUMedRail“, 6. februara u Beogradu.
06:09
Potpredsednica srpske Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, potpredsednik Evropske investicione banke Dario Skanapjeko i generalni direktor “Infrastrukture železnice Srbije“ Miroljub Jevtić potpisali su 31. januara u Beogradu dva sporazuma o obezbeđivanju oko 73 miliona evra bespovratnih sredstava za rekonstrukciju i modernizaciju pruge Niš – Dimitrovgrad.
04:01
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović poručila je danas, povodom obeležavanja tri godine rada tog ministarstva, da će i u 2018. godini taj resor nastaviti da pravi rezultate za građane i „proizvodi“ dobre vesti.
04:15
„Infrastruktura železnice Srbije“ danas, 28. decembra, primila je u stalni radni odnos deset inženjera elektro i građevinske struke, koji su na javnom konkursu ispunili izuzetno visoke kriterijume i biće angažovani na upravljanju projektom izgradnje brze pruge Beograd – Subotica, u okviru međunarodnog projekta Beograd – Budimpešta.
04:27
Radovi na izgradnji i modernizaciji pruge Beograd Centar – Stara Pazova, kao prvoj deonici u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte, svečano su otvoreni na železničkoj stanici Zemun.
01:31
”Infrastruktura železnica Srbije“ i ruska kompanija „TVEMA“ potpisali su danas, 28. decembra u Beogradu, ugovor o nabavci mernih kola za potrebe merenja geometrije koloseka i tehnički nadzor nad srpskim prugama.
02:35
„Infrastruktura železnica Srbije“ danas, 29.decembra, kako je i bilo najavljeno, uredila je i treći putni prelaz u naselju Ripanj, na teritoriji beogradske opštine Voždovac, i tako na najbolji način čestitala novogodišnje i božićne praznike stanovnicima ovog naselja.