Uređene stanice na pruzi Beograd – Vršac, od 1. oktobra kreće akcija između Resnika i Valjeva

„Infrastruktura železnice Srbije“ u prvoj polovini septembra obnovila je železničke stanice duž pruge od Beograda preko Pančeva do Vršca.

Kvalitetna železnička infrastruktura između Beograda i Vršca, po pet polazaka svakodnevno, konkurentno vreme putovanja vozova od jednog sata i 40 minuta, pouzdanost prevoza i povoljne cene, čine ovu železničku vezu izuzetno značajnom.

„Infrastruktura železnice Srbije“ donela je zato odluku i da uredi železničke stanice na ovoj relaciji i na taj način poboljša ugled železnice, putnicima omogući lepše i prijatnije putovanje, a svojim korisnicima kvalitetniju i efikasniju uslugu i funkcionalnije objekte.

       

Čitajte dalje

Učenici osnovne škole „Svetozar Marković“ u poseti železničkoj stanici Lapovo

Povodom Dana železničara, koji se svečano obeležava 15. septembra, zajedničkom akcijom „Srbija Voza“ i „Infrastrukture železnice Srbije“  organizovana je vožnja vozom i poseta učenika osnovne škole „Svetozar Marković“ iz Lapovo Varoši železničkoj stanici Lapovo. Inicijator ove akcije bila je šefica Sekcije za saobraćajno – komercijalne poslove Lapovo u Srbija Vozu Aleksandra Miljković.

Čitajte dalje