Уређене станице на прузи Београд – Вршац, од 1. октобра креће акција између Ресника и Ваљева

„Инфраструктура железнице Србије“ у првој половини септембра обновила је железничке станице дуж пруге од Београда преко Панчева до Вршца.

Квалитетна железничка инфраструктура између Београда и Вршца, по пет полазака свакодневно, конкурентно време путовања возова од једног сата и 40 минута, поузданост превоза и повољне цене, чине ову железничку везу изузетно значајном.

„Инфраструктура железнице Србије“ донела је зато одлуку и да уреди железничке станице на овој релацији и на тај начин побољша углед железнице, путницима омогући лепше и пријатније путовање, а својим корисницима квалитетнију и ефикаснију услугу и функционалније објекте.

       

Читајте даље

Ученици основне школе „Светозар Марковић“ у посети железничкој станици Лапово

Поводом Дана железничара, који се свечано обележава 15. септембра, заједничком акцијом „Србија Воза“ и „Инфраструктуре железнице Србије“  организована је вожња возом и посета ученика основне школе „Светозар Марковић“ из Лапово Вароши железничкој станици Лапово. Иницијатор ове акције била је шефица Секције за саобраћајно – комерцијалне послове Лапово у Србија Возу Александра Миљковић.

Читајте даље