U Sarajevu održan seminar „Sukob interesa i provera trećih strana“

U organizaciji NetConsulting“ d.o.o. u Sarajevu je 14. marta,  održan Seminar na temu: „Sukob interesa i provera trećih strana“.

 

Predavači sa dugogodišnjim iskustvom u asistiranju kompanijama i javnim institucijama u dostizanju organizacijske kulture zasnovane na najvišim standardima integriteta i za razvoj i implementaciju projekata u oblasti etike i usklađenosti, obradili su dve tematske celine:

  • faktori rizika u poslovanju sa trećom stranom i
  • upravljanje sukobom interesa s obzirom da uzrok velikog broja nepravilnosti u organizacijama predstavlja i sukob interesa zaposlenog sa interesima kompanije.

 

Kompanije iz celog regiona, iz finansijskog, investicionog, infrastrukturnog i sektora osiguranja prepoznali su izuzetan značaj ovog seminara za njihovo uspešno poslovanje. Kroz najnovije primere iz regiona i sveta, profesionalci iz oblasti etike, usklađenosti, upravljanja rizikom i sprečavanje pranja novca i finansija imali su priliku da, na interaktivan način, prošire i utemelje znanja o sukobu interesa i rizicima poslovanja sa trećom stranom.

Na seminaru su, ispred „Infrastrukture železnice Srbije“ prisustvovali poverenik i glavni koordinator za etiku, kao i predstavnici kompanije „Srbija Voz“.

 

Objavljeno u Međunarodna saradnja i označeno .