Због одрона прекид железничког саобраћаја између Карловачких Винограда и Чортановаца

Деоница пруге између станица Карловачки Виногради и Чортановци, на међународној железничкој магистрали  Београд – Нови Сад, затворена је за саобраћај возова данас, 9.децембра 2018. године, у 17.35 сати.
“Инфраструктура железнице Србије” прекинула је железнички саобраћај између Карловачких Винограда и Чортановаца, због клизишта и одрона на тој деоници.
Стручне службе “Инфраструктуре железнице Србије” су на терену и у току је санација одрона.
Због прекида железничког саобраћаја између Карловачких Винограда и Чортановаца, међународни воз из Беча и Будимпеште за Београд вечерас ће саобраћати само да Новог Сада, a одатле до главног града превоз путника је у организацији железничке компаније за превоз путника “Србија Воз”.
У унутрашњем саобраћају, воз који из Шида вечерас саобраћа за Нови Сад, доћи ће само до Чортановаца и неће саобраћати до Новог Сада, док ће воз који би из Новог Сада требало да крене за Шид поћи из железничке станице Чортановци, а неће саобраћати између Чортановаца и Новог Сада.  Воз који из Београда креће за Суботицу у 19.53 сати, вечерас ће моћи да саобраћа само до Чортановаца.
Posted in Вести.