Ponovo vozovi između Beograd Centra i Vršca, BG voz iz Resnika do Pančevačkog mosta

Od 12. oktobra po četiri putnička voza između Beograd Centra i Vršca ponovo redovno saobraćaju, nakon što su zbog radova na redovnom tekućem održavanju pruge preko Pančevačkog mosta koji su počeli 10. oktobra u prethodna dva dana saobraćali skraćeno na relaciji Krnjača – Vršac – Krnjača.

Reč je o vozovima koji polaze iz Beograd Centra za Vršac u 07:24, 11:53, 15:02 i 20:25 časova, kao i iz Vršca za Beograd Centar u 05:00, 07:54, 09:35 i 18:13 časova.

Umesto između Vršca i Beograd Centra, „skraćeno“ na relaciji Vršac – Krnjača saobraćaće i dalje voz koji iz Vršca polazi u 14.21 sati za Krnjaču i iz Krnjače u 16.38 sati za Vršac.

Putnički vozovi iz sistema beogradske gradske železnice BG Voz, umesto između Resnika i Ovče, zbog radova na Pančevačkom mostu od 10.oktobra i dalje saobraćaju „skraćeno“ između železničkih stanica Resnik i Pančevački most.

“Infrastruktura železnice Srbije“ u okviru planiranih aktivnosti na redovnom tekućem održavanju 10.oktobra počela je radove na levom koloseku pruge preko Pančevačkog mosta. Zbog ovih radova promenjena je organizacija saobraćaja putničkih vozova na ovoj deonici. Radovi na Pančevačkom mostu trajaće do 15. decembra.

Objavljeno u Vesti