Intervju generalnog direktora Miroljuba Jevtića za međunarodni časopis „BRUSSELS RESEARCH GROUP“: Brzine železničkog saobraćaja od 200 km/sat u naredne četiri godine

Međunarodni  časopis “Brussels Research Group“ u svom junskom broju objavio je intervju sa generalnim direktorom „Infrastrukture železnice Srbije“ Miroljubom Jevtićem. Naslov intervjua je „Brzine železničkog saobraćaja od 200 km/sat u naredne četiri godine“. Intervju je objavljen u tematskom broju, koji predstavlja vodič za investitore u Srbiji, u brojnim oblastima, pored ostalog i u transportu, industriji, ekonomiji, finansijama i turizmu. U ovom tematskom broju objavljen je i intervju sa potpredsednicom srpske Vlade Zoranom Mihajlović, kao i sa generalnim direktorima većeg broja najvećih srpskih kompanija i organizacija.

Čitajte dalje

Prva TV: Modernizacija železničke mreže u Srbiji

Generalni direktor „Infrastrukture železnice Srbije“ Miroljub Jevtić 12. juna 2018. godine bio je gost emisije „Jutro sa Jovanom i Srđanom“, na Prvoj TV.

Tema jutra bila je modernizacija železničke mreže u Srbiji, a pored Jevtića, gost u studio Prve TV bio je i Mansurbek Sultanov, prvi zamenik direktora RŽD Internešnl.

Da biste pogledali emisiju kliknite na fotografiju ispod

PDF

Čitajte dalje