Rukovodstvo na terenu u noći uspešnog prelaska na letnje računanje vremena

„Infrastruktura železnice Srbije“ u nedelju, 25. marta, uspešno je i bez ikakvih poteškoća prešla na letnje računanje vremena, tako što su u dva časa kazaljke pomerene za jedan sat unapred, odnosno na tri časa.

Imajući u vidu da je železnica složen tehničko – tehnološki sistem, kao i organizaciju saobraćaja putničkih i teretnih vozova koji su te noći bili na prugama, izmenama u računanju vremena u „Infrastrukturi železnice Srbije“ pristupilo se maksimalno profesionalno, ozbiljno i odgovorno. Uputstva za rad blagovremeno su bila pripremljena i izvršno osoblje na vreme je bilo sa njima upoznato.

U noći prelaska na letnje računanje vremena rukovodstvo „Infrastrukture železnice Srbije“ bilo je na terenu širom Srbije, kako bi se na licu mesta uverili da sve protiče prema planu, da su zaposleni koji su noćas radili upoznati sa svim predviđenim merama i da nema nikakvih poteškoća u njihovoj primeni i realizaciji. Istovremeno, rukovodstvo „Infrastrukture železnice Srbije“ svojim prisustvom na terenu svakako je pružilo podršku i dodatnu poslovnu sigurnost zaposlenima koji su u noći prelaska na letnje računanje vremena radili na organizaciji železničkog saobraćaja.

Rukovodstvo „Infrastrukture železnice Srbije“, pored ostalog, bilo je noćas i u Novom Sadu, Šapcu, Šidu, Rumi, Brasini, Kraljevu, Kragujevcu, Lapovu i u brojnim drugim gradovima.

Posted in Vesti.