Svečano zatvaranje „6th Transport and Traffic Business Days“, 22. mart 2016. godine

U prisustvu potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja, i infrastrukture prof. dr Zorane Mihajlović i državnog sekretara Miodraga Poledice, 22. marta 2016. godine, svečano je obeležen završetak šestog po redu „Transport and Traffic Business Days“ na Saobraćajnom fakultetu.

Svečanosti je prisustvovao v.d. generalnog direktora „Infrastrukture železnice Srbije“ ad mr Goran Maksić, kao i izvršni direktori Dušan Garibović i Milan Šegan sa saradnicima.

Svečano zatvaranje "6th Transport and Traffic Business Days", 22. mart 2016. godine

Tom prilikom potpisan je Protokol o saradnji između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Saobraćajnog fakulteta. Protokol o saradnji su potpisali potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović i dekan Saobraćajnog fakulteta prof. dr Nebojša Bojović.

Ministarka je tokom obraćanja prisutnima ukazala da je „u prethodnih šest i po decenija na ovom fakultetu diplomiralo oko 6 hiljada saobraćajnih inženjera, što je veliki kapital za Srbiju“ i da oni koji su na završnim godinama studija imaju mogućnost da budu deo procesa u javnim preduzećima i državnoj upravi u resoru za koji se obrazuju.

Svečano zatvaranje "6th Transport and Traffic Business Days", 22. mart 2016. godine

Naši stručnjaci su u prepodnevnim satima održali interaktivnu radionicu Studija slučaja, gde su postavljali zadatke, a studenti na konstruktivan način davali predloge rešenja.

Pročitajte i zvanično saopštenje.


Pogledajte i galeriju fotografija:

Nema izabranih galerija ili galerija je izbrisana.

Posted in Vesti and tagged .