Poslovodstvo u obilasku gradilišta, Mala Krsna-Velika Plana, 25. mart 2016. godine

Generalni direktor mr Goran Maksić sa najbližim saradnicima i  predstavnicima izvođača radova „RŽD Internešnl“ obišao je 25. marta 2016. godine gradilište na deonici Mala Krsna – Velika Plana.

Krsna1-2832016

Obilasku su prisustvovali i izvršni direktor za razvoj, investicije i zajedničke poslove Dušan Garibović, pomoćnik generalnog direktora za održavanje železničke infrastrukture Radovan Milovanović, pomoćnik generalnog direktora za razvoj i modernizaciju železničke infrastrukture mr Anita Dimoski, direktor projekta Željko Đorđević, predsednik komisije za tehnički prijem izvedenih radova Irena Savić, kao i prvi zamenik generalnog direktora „RŽD Internešnl“ Mansurbek Sultanov i Zlatibor Kurcić, direktor projekta izvođača radova.

Krsna5-2832016

Radovi na revitalizaciji pruge Mala Krsna-Velika Plana izvode se po ubrzanoj dinamici i privode se kraju. Cilj zajedničkog obilaska gradilišta investitora i izvođača  bio je da se sa operativcima na terenu iznađu mogućnosti za dodatno ubrzanje radova na pojedinim pozicijama u cilju ponovnog uspostavljanja saobraćaja.


Pogledajte galeriju:

Nema izabranih galerija ili galerija je izbrisana.

Objavljeno u Vesti i označeno .